Een vat vol tegenstrijdigheden

Ik zocht focus en zingeving. Maar ik wist niet hoe..


Begin 2023 kwam ik in aanraking met de Kerntalentenmethode van Coretalents. Tijdens het symposium 'Gelukkig Hoogbegaafd' en via ‘Hoogbegaafd de Podcast’ raakten de woorden van Danielle Krekels (grondlegster methode) de juiste snaar:


'Wanneer de rode draad in jouw leven is dat je steeds opnieuw keuzes maakt die niet het gewenste geluksgevoel en zingeving brengen, dan biedt de kerntalentenanalyse uitkomst'.


En ze had gelijk! De analyse bood herkenning, zelfinzicht én woorden om mijzelf grondig te leren kennen. Ik heb nog nooit eerder zóveel inzicht gekregen in alle lagen en nuances van mijn persoon. Zo duidelijk zicht op mijn energiegevers en helderheid waarop ik mijn keuzes het beste kan baseren.


Ik bén een vat vol tegenstrijdigheden! Maar wel één die nu precies weet waar haar grenzen liggen, wat écht bij mij past, hoe ik kan opladen en op wat voor manier ik focus en zingeving mag bereiken, zónder mijn ontdekkende, onderzoekende en leergierige kant te hoeven indammen. I can have it all!


Dit had ik mezelf echt eerder gegund. Wellicht had ik daarmee mijn burn- en bore-out weten te voorkomen. En ik gun het jou ook! Dat is de reden dat ik Coretalents-kerntalentenanalist ben geworden.


Het is mijn missie om jou te helpen met het ontdekken wie je werkelijk bent, te ondersteunen in het gaan benutten van jouw kerntalenten en zo ook balans, energie en plezier te ervaren rondom het maken van jouw keuzes en het bewandelen van jouw weg.


Bel of mail gerust eens voor een vrijblijvend gesprek. 

Tot snel en groet,

Vanessa